Förberedelser

Genom projektet Svensk Konst blir Rent Vatten i Manga Hill ville WAiK tillsammans med Lions Club Eskilstuna försäkra sig om att alla människor i Manga Hill fick tillgång till ett Lifestraw® Family reningsverk. Målet med projektet var att leverera 150 Lifestraw® Family till Manga Hill i januari 2012 vilket vi gjorde.

Lions Club Eskilstuna utförde det stora arbetet för att förverkliga detta projekt. De samlade in medlen till att finansiera både inköp av reningsverken samt resa för två representanter från WAiK som levererade reningsverken i januari 2012. De samlade in pengar under 2011 genom att marknadsföra projektet och ha försäljning av tavlor med Eskilstunamotiv där varje krona gick till WAiK.

Läs mer om Lions Club Eskilstuna och om deras arbete i Svensk Konst blir Rent Vatten i Manga Hill på deras hemsida.

 

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.