WAiK - Svensk konst blir rent vatten i Manga Hill

Projektet Svensk Konst blir Rent Vatten i Manga Hill är resultatet av ett samarbete mellan WAiK och Lions Club Eskilstuna. Målet med projektet var att se till att alla människor i Manga Hill fick tillgång till ett Lifestraw® Family reningsverk, något som de 65 reningsverken WAiK delade ut i Manga Hill i januari 2011 tyvärr inte räckte till för. Vi ville också förminska antalet människor som delade på varje reningsverk. Ytterligare ett mål var att ge både WAiK i Sverige, och WAiK I Nyanza i Kenya, mer tid till att arbeta för att installera en långsiktig lösning färdig att användas i Manga Hill.

 

 

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.