Bli sponsor

WAiK söker sponsorer som kan bidra ekonomiskt så att människorna i Manga Hill får rent vatten även i framtiden. Vi söker också företag och föreningar som kan hjälpa oss med praktiska saker och expertis. Just nu söker vi ett tryckeri som skulle kunna trycka material åt oss.

Alla sponsorer får sin logga publicerad här på vår hemsida. Vi har en sponsorpolicy att de fyra företag som sponsrar oss med det som är av störst värde för WAiK i det projekt som vi för tillfället arbetar med får synas på förstasidan och de andra sponsorerna kommer finnas i en sponsorförteckning här på hemsidan. Om ett företag hjälper oss med något specifikt t ex att trycka affisher eller betala tryck för informationsblad kommer deras logga synas på det materialet. Alla företags loggor kommer även synas i vår presentation när vi berättar om WAiK för olika grupper.

Funderar ert företag, organisation eller förening på att sponsra oss ekonomiskt eller på annat vis? Kontakta oss.

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.