Bli medlem

Alla insamlade medel går till att hjälpa människor i Nyanza provinsen i Kenya att få tillgång till rent dricksvatten. Just nu arbetar vi i Manga Hill och pengarna går till ett projektet WAiK – Framtidens vatten i Manga Hill. Tillsammans kan vi göra mycket!

Ett medlemskap i WAiK kostar för privatpersoner 40 kronor om året och för företag och organisationer 200 kronor per år. Som medlem får du informationsmail om hur det går med projektet. I mailen kommer även rapporter från WAiK I Nyanza och människorna i Manga Hill presenteras. Du får också ett elektroniskt medlemskort och blir inbjuden till medlemsmöten och informationsevent där WAiK medverkar.

För att bli medlem gör du en inbetalning på 40 kronor (respektive 200kr) på

Nordea Plusgiro 59 72 76-5

Viktigt! Vid inbetalning, skriv namn och mailadress så skickar vi ditt medlemskort inom två månader!

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.