Arbeta aktivt

Eftersom WAiK är en nystartad förening så finns det mycket att göra. I Sverige handlar det framförallt om att marknadsföra oss så att fler får reda på vad vi arbetar med.

Sprida information:

Vi har affischer och informationsblad som alla kan skriva ut via vårt arkiv. Informationsblad och visitkort kan läggas i personalrummet, receptionen och lobbyn på arbetsplatsen. Affischer kan sättas upp på skolor, ute på stan eller i bibliotek. Bara fantasin sätter gränserna!

Du kan även höra av dig till oss om du vill visa bildspel från Manga Hill, en berättelse i bilder och text om WAiKs arbete. Vi har också enklare presentationer om man vill berätta för någon grupp vad vi arbetar med. All hjälp är välkommen!

WAiK vill också synas i olika media och delta i passande seminarer, om du vet något forum där WAiK skulle kunna presenteras i tidning, radio, temadagar, på skolor mm är du välkommen att höra av dig till oss! Här finns våra kontaktuppgifter.

Besöka eller arbeta ideellt i Manga Hill:

Är du intresserad av  att själv eller med en grupp åka till Manga Hill och arbeta för oss så säger vi inte nej. Det kan handla om ett projektarbete eller att bara åka till Kenya och prova på att bo på landsbygden.  Det finns mycket att göra, t ex bo hos en familj och skriva familjerporträtt, göra intervjuer, ha temadagar gällande vatten och sanitet på skolan i Manga Hill, ha utbildningar med befolkningen mm. Egna förslag är mycket välkomna!

Är ni en familj eller grupp som är sugna på att åka på safari i Kenya men inte vill vara bara ”vanliga” turister? Då kan ni kontakta oss så hjälper vi  er att arrangera den perfekta kombon av byliv, safari och kanske en tur till kusten. Efter en vecka i Manga Hill kan ni åka vidare till Masai Mara eller någon annan fin park för att spana efter lejon, leoparder och andra spännande djur. Vi känner en chaufför som kör på turister och vi har nära kontakt med människor i Manga Hill.

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.