Stöd oss

Det finns många olika sätt att bidra WAiK med hjälp i arbetet att förse människor i västra Kenya med rent vatten. Rent ekonomiskt kan man bli sponsor, medlem, ge ett engångsbidrag eller bli månadsgivare. Eller varför inte handla presenter i vår gåvoshop? Alla pengar går till WAiKs projekt i Östafrika.

Det går också bra att hjälpa till praktiskt med informationsspridning här i Sverige genom att marknadsföra WAiK. Passande material till det finns i vårt arkiv. Vill man åka till det område som WAiK arbetar i och hjälpa till på plats eller bistå oss med tips och idéer så är även det välkommet!

 

Ett klick till förändring: har du facebook och vill hjälpa WAiK på ett smidigt sätt? Besök då vår facebooksida WAiK – Water Action in Kenya och klicka på ”Gilla”. Just din ”Gilla-markering” gör att våra uppdateringar syns på din sida och varje gång du kommenterar något hos oss kommer även dina vänner att se det. Vem vet? En av dina vänner kanske blir medlem i vår förening och då är det tack vare just dig!

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.