Medlemmar

Medlemmarna är för WAiK vår viktigaste tillgång. Det är med hjälp av våra medlemmar som vi kan växa som förening – vilket vi vill och tycker att vi hittills har gjort. Våra medlemmar kan själva välja hur mycket de vill engagera sig i WAiK. Vi uppmuntrar våra medlemmar till att läsa om vårt arbete så att de själva vet vad deras bidrag används till. Vi arbetar mycket för att våra medlemmar ska ha möjlighet att skapa sig en god inblick i våra projekt. Därför publicerar vi mötesprotokoll, ekonomisk redovisning och mycket mera på hemsidan. Dessutom delger vi nyheter på vår facebook sida, och skickar ut informationsmail till våra medlemmar. De som vill ha inflytande i olika beslutsprocesser kan påverka genom att närvara vid vårt årsmöte, eller genom att höra av sig till oss, när som helst, och uttrycka sin åsikt. Vi tar tacksamt emot dessa åsikter, eftersom vi vet att olika människor bidrar med olika åsikter och kunskaper och vi tror att vi når störst framgång i vårt arbete om vi som grund för detta har så mycket kunskap och så många olika infallsvinklar som möjligt.

 

Våra medlemmar ger oss också vår stadigaste hjälp. Under 2011 hade vi 58 medlemmar och 2012 114 medlemmar som bidrar med minst 40 kr varje år. Härigenom vet vi att vi har en stadig inkomst, och detta tillåter oss att planera inför framtiden. Klicka här för att se hur du blir medlem.

 

 

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.