Sponsorer

 

Columbird med bas i Eskilstuna har gjort WAiKs logga samt layout och grafik till den här hemsidan. De har också hjälpt oss med grafik till medlemskort och affischer.

 

 

 

 

Lindvallen Restauranger AB bedriver tre restauranger, en bar, ett bageri och konditori, ett café och en pizzeria på turistorten Lindvallen i Sälen. Under vintersäsongen 2010/2011 började de sälja vatten på flaska som är tappat i Sälen. 1 krona per såld flaska går till WAiK. De har beslutat att detta även kommer gälla vintersäsongen 2011/2012. Pengarna kommer att användas till WAiK – Framtidens vatten i Manga Hill.

 

Markbyggaren Bergslagen AB sponsrar WAiK genom att betala olika tryckmaterial som vi behöver för att marknadsföra oss. Hittills har de betalat informationsblad, vykort och del av en roll-up.

 

 

 

Sharestone by Hanna är ett ungdomsföretag som tillverkar smycken. 5 % av försäljningen går till WAiK samt 50 % av försäljningen av det speciella WAiK armbandet som företaget tillverkar.

 

 

Svenska kyrkan i Lindesberg har hjälpt WAiK både ekonomiskt och genom att låna ut lokaler vid informationskvällar.

 

 

 

Zladd finns i Eskilstuna och de har skänkt klockor där pengarna gått till WAiK – Svensk konst blir rent vatten i Manga Hill. De har också haft företagskvällar där de sålt sina produkter och 10 % av försäljningen gick till WAiKs nyaste projekt WAiK – Framtidens vatten i Manga Hill.

 

 

Lions Club Eskilstuna har under 2011 sålt tavlor där pengarna gått oavkortat till WAiKs projekt WAiK – Svensk konst blir rent vatten i Manga Hill. Pengarna var öronmärkta att användas till att köpa 150 stycken Lifestraw® Family reningsverk till hushåll i Manga Hill samt leverans

och flygbiljetter till representanter från WAiK att leverera dessa viloket gjordes i januari 2012.

Lions Kristina i Lindesberg skänkte den 14 april 2011 pengar till WAiK. Pengarna kommer att användas i arbetet med projektet WAiK – Framtidens vatten i Manga Hill.

Lions Club i Lindesberg skänkte pengar till att köpa vattenreningsverk till befolkningen i Manga Hill vilka levererades i januari 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birka Folkhögskola och WAiK har smarabetat på olika vis sedan WAiK startade.  Varje år åker representanter från Birkas Afrikalinje till Östafrika för att arbeta med olika projekt under 10 veckor. Nu har de möjlighet att besöka Manga Hill och hjälpa WAiK med vårt arbete. Birkas Afrikalinje är en av WAiKs stöttepelare som bidrar med kontakter och goda råd gällande arbetet som vi gör både i Sverige och i Kenya. Afrikalinjen hjälper också WAiK att synas och medverka i olika medier och intressanta event.

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.