Gåvoshop

Välkommen till WAiKs gåvosida. Här kan du beställa presenter genom att maila vad du vill köpa samt levernasadress till my.wentzel@waik.se Är du intresserad av att köpa en tavla skickar vi bilder på de tavlor som finns kvar så du kan välja. Du kommer då få ett bekräftelsemail med information om betalning samt referensnummer på beställningen. Eventuell fraktkostnad inom Sverige tillkommer.

Generation for Change heter vårt projekt där vi säljer unika canvastavlor för 300 kronor styck. Tavlorna är målade av barn i Manga Hill där målet är att aktivera barnen i projektet och visa dem att de själva kan påverka hur deras framtid kommer se ut. 280kr går direkt till att borra en brunn så att barnen och deras familjer får rent dricksvatten. På tavlorna har barnen skrivit sitt namn och ålder och på baksidan finns ett foto på barnet som har målat just den tavlan. Här kan du läsa mer om projektet

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ge bort ett gåvokort till någon du tycker om.  För beställning, maila vilket belopp du vill skänka samt om du vill att beloppet ska stå med i kortet eller inte. I kortet står det även en beskrivning på vad pengarna går till. Kortet kan skickas till dig som köper det eller direkt hem till den som ska få kortet. Korten finns med både svensk och engelsk text.

.

.

.

. 

 

 Ge bort ett års medlemskap i WAiK för 40 kronor. Medlemskapet skickas ut elektroniskt så maila personens namn och mailadress till my.wentzel@waik.se så skickas medlemskapet i början på nästkommande månad. Som medlem får man informationsmail om hur det går med projektet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.