Övrigt

Här kan man hitta det som vi helt enkelt inte lyckats ge en egen kategori hittills, men som fortfarande är väldigt viktigt för vårt arbete på olika sätt.

Den 17 januari 2012 ringde P4 Sörmland upp Johannes Svensson för en radiointervju när han var på plats i Manga Hill. Lyssna gärna på klippet här.

Den 19 maj 2011 medverkade My Wentzel på uppdrag av WAiK på konferensen ”Vatten och Klimat” på Storsjöteatern i Östersund. Andra medverkande var bland annat Erika Bjerström, reporter på SVT och Johan Kuylenstierna, chef på Stockholmskontoret för Stockholm Environment Institute. Här kan du se programmet och en komplett lista på vilka andra som medverkade.

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.