Material

Här finns det material som man kan använda för att hjälpa oss att sprida information om WAiK. Själva tycker vi att sprida information är en hörnsten i vårt arbete – det är så vi får nya medlemmar och nya öppningar inom många olika områden – och därför uppskattar vi förstås hjälp med detta väldigt mycket.

Informationsblad - Dela gärna ut dessa till alla du känner! Skriv ut bladet som ett dubblesidigt dokument. Blir mittensidan med rubrikerna ”WAiK – Water Action in Kenya” och ”Manga Hill” upp och ner så kan du prova den här versionen istället.

Visitkort - Kan delas ut till nära och kära eller läggas i fikarummet på jobbet.

Loggan - ja, helt enkelt WAiKs logga som Columbird har gjort.

Projektbeskrivning – En beskrivning av WAiK och våra projekt. Om du, eller någon annan, vill veta mer kan denna bli användbar. Självklart kan man också sätta upp den på en anslagstavla någonstans.

Presentation kort - En kort Powerpoint med några bilder som WAiK använder när vi håller korta presentationer. Denna får vem som helst ladda ner för att hålla en kort presentation om oss. Tack för din hjälp!

 

Nedanstående filer krävs det lösenord för att få tillgång till.
Detta för att inte vem som hellst ska kunna ta hem filerna utan att WAiK vet om det. Vill du ladda ner någon av filerna? Skriv till oss på info@waik.se så får du lösenordet eller så skickar vi filerna till dig.

Presentation WAiK – Det här är den längre presentationen som WAiK använder när vi har minst 30 minuter att presentera oss på. Att den är krypterad är bara för att ingen ska kunna presentera WAiK på ett oseriöst sätt och utan att vi vet om det. Här finns även stödanteckningar till presentationen som även de är krypterade tills du kontaktat oss och fått lösenordet.

Medlemskort

Medlemskap att ge bort som present (glöm inte att lägga i ett medlemskort i kuvertet)

Presentkort WAiK

Presentkort WAiK med summa

 

Gåvoshop

Skäm bort dig själv eller någon annan genom att handla med gott samvete i vår gåvoshop. Här hittar du bland annat canvastavlorna som vi säljer i och med vårt nystartade projekt  The Genreation for Change  som aktiverar barn och ungdomar i Manga Hill. Klicka dig vidare till vår GÅVOSHOP

Kontakt

Vill du veta mer om projektet? Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta gärna oss på:

info@waik.se

Det går också bra att ringa. Här finns kontaktuppgifter till alla i styrelsen.

Bli Medlem

Ett medlemskap i WAiK kostar 40 kronor per år. Pengarna går till vårt projekt WAiK – Framtidens Vatten i Manga Hill.
Bli medlem redan idag genom att sätta in 40 kronor på Plusgiro 59 72 76-5 Märk inbetalningen med namn och mailadress.

Du kan göra skillnad!

 

The Generation for Change

The Generation for Change är vårt nystartade projekt där allt fokus ligger på barnen i Manga Hill. Det är barnens egna förening där de ses för att umgås och prata om vikten av att dricka rent vatten. En stor del av projektet handlar om att barnen målar canvastavlor som vi säljer för 300 kronor. Målet är att visa barnen att de genom engagemang själva kan förändra deras framtid. Läs mer om projektet och se hur du kan beställa tavlorna här.